Portret in opdracht

Door de corona perikelen staat momenteel alles stil, zeker op het gebied van kunst. Galeries zijn dicht, exposities uitgesteld, kunstacademies gesloten en workshops zijn afgelast. Wel is het een mooi moment om een dierbaar iemand in verf te laten vereeuwigen.
Vind u het interessant om een echt goed artistiek portret te laten schilderen? Kunstenares (en graficus) Katelijn Bergman is altijd gefascineerd door mensen. Jong, oud, man, vrouw, kinderen.. In haar portretten en schilderijen zoekt zij de onzichtbare grens tussen de realiteit van het beeld en de abstractie van het materiaal. Een dynamiek of misschien wel polemiek tussen waarneming en verbeelding. In het proces wint de ene keer de dwingende vorm van het beeld en de andere keer het mysterie van de verf. Neem eens een kijkje op de website ter verpozing en inspiratie, zie www.katelijnbergman.nl

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's