Ondertussen op Het Loo

Door corona is ook Paleis Het Loo gesloten, maar dat betekent niet dat er niets gebeurt. Het werk gaat gewoon door. Om onze bezoekers toch mee te laten genieten van alles wat er nu op en rondom Paleis Het Loo gebeurt, geven wij een kijkje achter de paleispoorten.

Onder de noemer #OndertussenopHetLoo laten we in korte vlogs de paleistuinen en het stallencomplex zien. De paleistuinen staan vol lentebloeiers en de grassen zijn keurig gemaaid. Tijd om met de tuindienst op pad te gaan voor de mooiste verhalen over eeuwenoude bloemen, tuin-weetjes en handige tips. De leukste tuintips delen we natuurlijk!

Ook het werk van onze conservatoren gaat gewoon door; restauraties, lezingen -al is het in een ander format- en natuurlijk ook ontdekkingen van paleisgeheimen komen aan het licht. Met Paul Rem starten we deze week de serie #OndertussenopHetLoo.

Volg #OndertussenopHetLoo vanaf dinsdag 7 april.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's