Loominance bij de Kunstroute Culemborg

De kunstpraktijk van Sylvia van Opstall is geworteld in het ambacht van onder meer Japans lakwerk en weeftechnieken. Onder de naam Loominance is er nieuw werk ontstaan waarbij vorm en structuur het uitgangspunt zijn.
De komende tijd is dit werk op twee plekken te bezichtigen. Tijdens de Kunstroute Culemborg in het weekend van 12 en 13 oktober is in heel Culemborg werk te zien van plaatselijke kunstenaars. Werk van Loominance wordt tussen 12:00 en 17:00 uur getoond bij Galerie de Vries, Kattenstraat 17, te herkennen aan de poster voor het raam. Van oktober t/m december 2019 is er een expositie in het ETC Design Center te Culemborg, bedoeld voor designers, stylisten en de designmeubelgroothandel. Het is mogelijk de expositie op afspraak te bezoeken

www.loominance.nl 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's