Showtimebij Hein Klaver

Kunsthandel Hein Klaver in Baarn laat haar nieuwe aanwinsten stralen in de voorjaarstentoonstelling Showtime. In de weekenden van 2-3 maart en 9-10 maart zijn de werken van 11.00 tot 17.00 uur te bewonderen.
Een pastel van Isaac Israels bijvoorbeeld, een Oosters tafereel met kamelen en musici, raak en sfeervol geschetst zoals alleen hij dat kon. Drie prachtige aquarellen van Jan Hendrik Weissenbruch, Jan Hilbrand Wijsmuller en Nicolaas Bastert. En een merkwaardige pastel van Maurits van der Valk van de zogenaamde Hilversumse Kei. Door het perspectief dat Van der Valk koos lijkt het wel een hedendaags werk. Ook prachtig is een pastel van Leo Gestel uit zijn Spakenburgse periode, en het bloemstilleven van Jan Voerman Senior. Kunsthandel Hein Klaver is ook aanwezig op Art Breda van 11 t/m 19 mei.

www.heinklaver.nl

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's