Kunst alom

De Kunstweek 2018 staat voor de deur. Van 10 november tot en met 18 november worden in het hele landbij een groot aantal kunstinstellingen, galeries, kunstuitlenen, kunstenaars en gemeenten, activiteiten en festiviteiten georganiseerd.
Waardoor beeldende kunst ruim een week lang nog aantrekkelijker is om van te genieten. Het begint al met de Nationale Kunstdagen in De Beursfabriek, Nieuwegein, in het weekend van 10 en 11 november. Het afsluitende weekend staat in het teken van de Landelijke Atelierdagen, waar vele kunstenaars aan deelnemen. Stichting Kunstweek zet zich in voor het bevorderen van kunst kijken, kopen, huren en verzamelen, en doet dat mede door galerie-, museum-, en kunstbeursbezoek te stimuleren.

www.kunstweek.nl

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's