Haute Epoque Fair Heeze

Heeze (Noord-Brabant) staat van 7 t/m 15 december in het teken van 15de-, 16de- en 17de-eeuwse antiquiteiten. Villa des Beaux Arts houdt dan de Haute Epoque Fair Heeze (HEFH 2013), een internationale kunst- en antiekbeurs voor liefhebbers van gotiek en renaissance.

Kunsthandelaren uit Nederland, België, Duitsland en Groot-Brittannië presenteren op HEFH 2013 onder meer schilderijen, sculpturen, tapijten, glas, zilver, textiel, munten en instrumenten. Dankzij het persoonlijke karakter van deze beurs is er alle gelegenheid voor het uitwisselen van informatie en bijzondere verhalen.

Aad Penders is een van de exposanten; vanaf zaterdag 14 december toont hij de collectie die centraal staat in Aen taefele. Het boek over laatmiddeleeuws eet-, drink- en tafelgerei is vanaf dan ook verkrijgbaar.

Villa des Beaux Arts

Jan Deckersstraat 45

5591 HP Heeze

+31 (0)40 226 28 10

www.hefh.nl

HEFH 2013

7 t/m 15 december van 11.00-19.00 uur. Vrij entree.

Hoofdsponsor: AXA Art

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's