Eerste internationale metaaldetectiebeurs

In het Groningse Zuidbroek wordt in het weekend van 13 en 14 oktober de eerste Detectorworld georganiseerd. Het is geen toeval dat dit evenement samenvalt met de Nationale Archeologiedagen.
De grootste internationale beurs op het gebied van metaaldetectie brengt de wereld van archeologen, hobbyisten, goudzoekers, outdoor freaks en archeologen samen in een 6000 m2grote beurshal. Naast de stands van fabrikanten, distributeurs, dealers en gerelateerde bedrijven, treft de bezoeker verzamelaars, detectorverenigingen, een tweedehands markt, demonstraties, bekende gezichten van tv en Youtube, cateringfaciliteiten, kinderanimatie en nog veel meer. Voor fanatieke zoekers zijn er in de wijde omgevingwedstrijden uitgezet, zelfs op het strand. Vind Magazine is ook present met een assortiment archeologische en metaaldetectieboeken die met fikse kortingen worden aangeboden.De organisatie achter Detectorworld streeft ernaar om het tot een jaarlijks terugkerend evenement te laten uitgroeien. Op de website is alle informatie voor het weekend te vinden.

 

www.detectorworld.info

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's