KunstRAI 2018

De KunstRAI vindt dit jaar plaats van 4 tot en met 8 april in Amsterdam RAI. Op deze beurs is elk jaar weer werk te vinden van nieuwe opvallende en tegendraadse kunstenaars, die garant staan voor spraakmakende presentaties.
Zo’n 90 deelnemers tonen hedendaagse schilderkunst, beeldhouwkunst en fotografie, maar ook toegepaste kunst, design en sieraden. In het kader van Focus Barcelona zijn zeven Spaanse galerieën vertegenwoordigd: L&B, N2, 3Punts, Victor Lope, Contrast, Pigment en de befaamde Sala Parés. Naast hun eigen stand richten 25 galeriehouders een solostand in van één van hun kunstenaars. Verder krijgen een aantal startende galerieën de gelegenheid zich te presenteren onder de title Raw Edges en er is weer een Kunstkabinet voor startende kunstverzamelaars.

 

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's