Van Sabben organiseert 50ste afficheveiling

Op 16 december houdt Van Sabben Poster Auctions haar 50ste veiling. Sinds 1991 zijn dankzij het veilinghuis al heel wat bijzondere affiches (her)ontdekt en onder de aandacht van het publiek gebracht. Vele veilingrecords zijn sindsdien gebroken. Ook het bereik van het veilinghuis is aanzienlijk gegroeid. De aankoop en verkoop speelt zich tegenwoordig af op een internationale markt. De online te raadplegen catalogus voor de 50ste editie bevat ook nu weer een zeer gevarieerd aanbod waaronder een aantal geveilde topstukken van de afgelopen 26 jaar. Speciaal voor de aankondiging van deze jubileumeditie liet Van Sabben een affiche ontwerpen door Gielijn Escher. 

www.vansabbenauctions.nl

 

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's