Record en parkeerellende bij Kasteel Ruurlo

Twee weken na de opening heeft Kasteel Ruurlo al z’n 10.000ste bezoeker over de drempel zien gaan.
Het museum, de tweede locatie van Museum MORE, is het monumentale thuis van de grootste Carel Willink-collectie. Initiatiefnemer Hans Melchers ziet zich inmiddels geconfronteerd met parkeerperikelen van de bezoekers. Ondanks het feit dat de gemeente Berkelland op de hoogte was van de te verwachten drukte en toezeggingen deed de bezoekersstroom geruisloos te laten verlopen, worden er nu tientallen boetes uitgedeeld. Melchers biedt aan al deze bekeuringen te betalen en wil de gemeente ter verantwoording roepen voor de rechter. Het museum zelf heeft zich tijdig voorbereid met parkeerplekken en een gratis shuttledienst voor automobilisten die elders in het dorp Ruurlo parkeren.

 

 

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's