Christmas en Winterfair bij Broekerveiling

Tijdens de weekenden in de periode van 9 t/m 18 december (vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 18.00 uur) vindt bij Museum Broekerveiling alweer de 13de editie van de geliefde Christmas & Winterfair plaats.
De sfeervol verlichte, verwarmde lighallen staan weer vol kramen en in het authentieke museumrestaurant zijn diverse lekkernijen te verkrijgen zoals: warme chocolademelk met Apfelstrudel, rookworst met zuurkool en erwtensoep met roggebrood en spek. Kinderen kunnen knutselen, kaarsen maken, een ritje maken op een pony, luisteren naar winterverhalen en Oudhollandse spelletjes spelen. Voor actuele informatie: www.broekerveiling.nl.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's