Activiteiten bij Helders Marinemuseum

Van 22 tot 28 juli is de haven van Willemsoord in Den Helder het hart van het Clipper Race Festival. Rondom de tussenstop van ‘s werelds langste zeilrace -de Clipper Round the World Yacht Race- worden zowel op het water als op de wal diverse activiteiten georganiseerd.

Het Marinemuseum doet aan de feestelijkheden mee door alle bezoekers in het weekend van 23 en 24 juli 50% korting op de entree aan te bieden. Daarnaast heeft het museum er mede voor gezorgd dat de Optimist on Tour dit weekend naar Willemsoord komt. Kinderen kunnen -mits in het bezit van zwemdiploma A- (leren) zeilen in de superleuke Optimist bootjes, kanoën en suppen (Stand Up Paddling). Vanaf 11.15 uur start er tot 19.00 uur elk uur een les. De lessen vinden plaats in het bassin bij museumschip Schorpioen, in de buurt van het brughuis De Ruyter. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's