6de editie Art Square in Hermitage Amsterdam

Van 14 tot 17 april strijkt Art Square Amsterdam neer in de Hermitage te Amsterdam. In een paviljoen wordt een kunstexpositie vorm gegeven te zamen met de kunst en kunstenaars langs de Amstel. Speciaal geselecteerde kunstenaars verkopen hier hun werk zelf.

Iedereen kan hier terecht: van particuliere kunstliefhebbers tot professionele kunstverzamelaars, van galeriehouders tot vertegenwoordigers van musea. Art Square combineert de exclusiviteit van een galerie, de inhoudelijke kwaliteit van een museum en de persoonlijke sfeer van een atelier en brengt een hommage aan de Hedendaagse Kunst! Gratis toegankelijk en dagelijks open van 10.00 tot 17uur. www.artsquare-amsterdam.nl 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's