TEFAF 2015

Van 13 t/m 22 maart vindt in Maastricht de internationale kunst- en antiekbeurs TEFAF plaats. Dit jaar zijn 275 gerenommeerde galeries en kunsthandelaren uit twintig landen geselecteerd. De kwaliteit en authenticiteit van het aangebodene is beoordeeld door een comité van 175 internationale experts. De exposanten zijn verdeeld over negen secties: oude kunst, moderne kunst, antiek, klassieke oudheden, manuscripten, werk op papier, design, TEFAF businesspaviljoen en TEFAF showcase -waar nieuwe galeries hun werk tonen.

 

Nieuw dit jaar: een speciale ruimte met postmoderne en hedendaagse kunst, het TEFAF Art Symposium ‘Private goes public’ én een bijzondere tentoonstelling met tekeningen uit het Teylers Museum in Haarlem. TEFAF is vermaard om het aanbod van oude meesters, andere hoogtepunten dit jaar zijn evenwel twee stoelen ontworpen voor het presidentieel kantoor van François Mitterrand, een tekening van Vincent van Gogh uit 1888 en een zeer zeldzaam Duits evangelieboek uit het jaar 980, ‘Das Liesborner Evangeliar’, met een vraagprijs van 6,5 miljoen euro. 

 

MECC (Maastricht Exhibition & Congress Centre)

Forum 100, Maastricht

www.tefaf.com

 

Geopend van vrijdag t/m zaterdag van 11.00 tot 19.00 uur, zondag van 11.00 tot 18.00 uur.

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's