Taxatiedag serviesgoed

Keramiekmuseum Princessehof in Leeuwarden houdt vrijdag 6 februari een taxatiedag, waar taxateurs van veilinghuis Ald Fryslân de waarde van uw voorwerpen kunnen bepalen en conservatoren van het museum u meer kunnen vertellen over de herkomst van uw voorwerp(en).

Op vertoon van uw toegangsbewijs kunt u twee serviesstukken laten taxeren. Niet het hele servies hoeft meegenomen te worden om een taxatie te geven. Aanmelden voor de taxatiedag kan door een e-mail te sturen naar activiteiten@princessehof.nl. Op volgorde van aanmelding worden er groepen gemaakt, in tijdsblokken tussen 11.00 en 16.00 uur. De dag wordt georganiseerd in het kader van de tentoonstelling Op de thee, een bijzondere reis door verschillende theeculturen (nog tot 31 mei).

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's