Breed aanbod op Verzamelaarsveiling

Op 10 oktober a.s. vindt er weer een grote veiling plaats voor verzamelaars en andere geïnteresseerden. Er is een breed aanbod van allerhande verzamelobjecten, die zowel op locatie worden geveild, maar waarop ook live kan worden geboden via internet.

In samenwerking met het Goudwisselkantoor heeft Verzamelaarsveiling meer dan 50 innamepunten door heel Nederland. Men kan de te veilen spullen daar in laten nemen en krijgt na de veiling bericht of en voor hoeveel het object is verkocht. Ook wordt het startbod in overleg met de inzender vastgesteld. Het is mogelijk om reeds vóór de start van de veiling biedingen uit te brengen. Dit kan door middel van een schriftelijk bod of door te bieden via internet.

Geïnteresseerden kunnen informatie vinden op www.verzamelaarsveiling.nl of bellen met 0186 – 57 13 66. Voor de innamepunten kijkt u op www.goudwisselkantoor.nl.

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's