Schilderij Van Gogh te koop op TEFAF Maastricht

Tijdens de aanstaande editie van TEFAF Maastricht wordt er een belangrijk schilderij van Vincent van Gogh te koop aangeboden.

Het doek, Moulin de la Galette, 55 x 38,5 cm, speelde een belangrijke rol in de uiteindelijke erkenning en internationale roem die Vincent van Gogh pas na zijn dood kreeg. Ooit was het bovendien eigendom van Isaac Israëls en van Charles Engelhart, de Amerikaanse miljonair op wie Ian Fleming zijn beruchte schurk Goldfinger baseerde. Het schilderij is van 14 tot 23 maart 2014 op TEFAF in het MECC te Maastricht te zien en te koop bij de Britse kunsthandel Dickinson.

TEFAF Maastricht staat bekend om de kwaliteit van het aanbod, expertise en elegantie. Dit wordt niet alleen weerspiegeld in de enorme verscheidenheid aan zeldzame werken die te koop worden aangeboden op de beurs. Het is ook te zien aan het grote aantal particuliere en institutionele kunstverzamelaars dat TEFAF jaarlijks bezoekt.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's