Grote onlineveiling bij Hermann Historica

Van 8 tot en met 13 juli 2014 vindt bij Hermann Historica een zesdaagse onlineveiling plaats met meer dan 4.800 kavels! Nooit eerder zijn zoveel kunstzinnige objecten gelijktijdig bij Hermann Historica onder de hamer gekomen en is er zoveel te kiezen niet alleen voor verzamelaars van militaria, maar ook voor verzamelaars van unieke kunststukken uit de hele wereld. Op maandag 8 juli gaat om 10.00 uur de veiling Works of Art, Antiquities & Ancient Art van start met tal van kunst-, sier- en gebruiksvoorwerpen uit de klassieke oudheid tot aan de moderne tijd, waaronder een zeldzame marmeren Romeinse pyxis, diverse stukken Chinees porselein, Afrikaanse kunst uit de Congo en Gabon, bijna veertig stukken Meissen-porselein en zelfs een collectie prehistorische steenbijlen. De veiling van 9 juli staat in het teken van Militaria tot aan het jaar 1918 en antieke vuurwapens en harnassen afkomstig uit de hele wereld. Op 10 en 11 juli is er een veiling met meer dan 1800 kavels Fine Antique and Modern Firearms en op 12 en 13 juli wordt afgesloten met ordetekenen en militaire verzamelobjecten vanaf 1919. De kijkdagen in Grasbrunn bij München zijn van 2 tot en met 5 juli 2024. Bieden is al mogelijk.

Voor meer informatie: www.hermann-historica.de

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's